Ako previesť dáta z Xemelu na Mergado? Zadarmo s našim špecialistom

Lukáš Horák
24. 7. 2024
2 minúty čítania
mergado clanok xemel prevod dat

Potrebujete previesť dáta z Xemelu? Ak sa rozhodnete vybrať ako nástroj na ich úpravu Mergado, urobíme všetko pre to, aby vaše dáta boli čo najlepšie pripravené.

Chvíľu to potrvá, ale spolu to zvládneme

Z dôvodu rozdielností systémov Xemel a Mergado nie je možné vykonať prevod plne automatizovane. Preto budeme potrebovať vašu súčinnosť. Pokiaľ nám spolu všetko dobre pôjde, urobíme maximum pre to, aby ste pred začiatkom vianočnej sezóny mali dáta v poriadku a aby fungovali ešte lepšie.

Ako postupovať pri prevode dát z Xemelu na Mergado

Odporúčame vám, nech najskôr oslovíte agentúru, ktorá vám spravuje inzerciu. Určite rada pomôže. V prípade, že agentúru nemáte, zvoľte tento postup: 

  1. Ohľadom prevodu dát z Xemelu na Mergado sa nám už množia dopyty. Preto sme vytvorili poradovník, do ktorého sa prihlásite prostredníctvom tohto formulára
  2. Na jeho základe vás budeme osobne kontaktovať s termínom prechodu a informáciami, aké kroky budú pre váš hladký prechod nevyhnutné.
Prihláste sa do poradovníka

Vyplňte tento formulár. Na jeho základe sa vám ozveme s termínom, kedy sa na váš prevod môžeme pozrieť. Všetko urobíme s dostatočným časovým predstihom, aby ste stihli vyskúšať nové napojenia pred ukončením funkčnosti nástroja Xemel.

Aké výhody získate

Mnoho užívateľov má v dátach plno nastavení, ktoré už nie sú aktuálne a nepamätá si, na čo presne slúžia. Majú strach ich zmazať, ale nie dosť času na to sa dopátrať, či ešte majú význam.

Prevodom a hĺbkovou analýzou svojich nastavení odhalíte neaktuálnosti v dátach, ktoré brzdia vašu inzerciu. Napríklad:

  • Výbery produktov, ktoré už nedávajú zmysel.
  • Zastarané marže na produktoch.
  • Zabudnuté exporty, ktoré už nepoužívate a zbytočne vám navyšujú tarifu.

A viete, že Mergado dokáže aj bidding?

  • Mergado si dokážete rozšíriť o biddovací automat Bidding Fox. V ňom si svoje biddingové stratégie ziskovo nastavia každý laik. 
  • S prvým nastavením aplikácie vám zadarmo pomôžu špecialisti Bidding Foxu, ktorí ponúkajú 30-minútovú konzultáciu na tomto linku.

Za Mergado ďakujeme Playlab.czPlaylab.sk za ich dôveru.

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.