E‑commerce know-how zadarmo: Inšpirujte sa s videozáznamami z Mergado Festu 2024

Petra Marková
2. 7. 2024
2 minúty čítania
mergado fest 2024 záznamy přednášek

Program konferencie Mergado Fest 2024 ponúkol odborné témy ako ekonomika e‑commerce podnikania, optimalizácia PPC kampaní na profit, automatizované preklady produktov, pokročilé stratégie v Meta kampaniach či expanzia do Rumunska. Pustite si záznamy prednášok a doplňte si informácie, ktoré vám chýbajú. Toto je druhá časť.

Vedomosti, s ktorými zarobíte viac

Ecommerce Economics 101, Adrián Repa (MONDAYS)

Pochopte, ako funguje ekonomika e‑commerce podnikania, akú cenu má pre vás akvizícia nových zákazníkov, aké je optimálne PNO a kedy začať škálovať eshop a na akých kanáloch.

👉 OTVORTE SI PREZENTÁCIUĽahšie s ňou pochopíte obsah tejto prednášky.

Optimalizujte na profit, Tomáš David (datanimals)

Podelíme sa s vami o to, ako môžete svoje PPC kampane optimalizovať na profit a prečo moderné prístupy PPC agentúr nechávajú na stole ušlý zisk.

👉 OTVORTE SI PREZENTÁCIUĽahšie s ňou pochopíte obsah tejto prednášky.

Mergado Translate: ako na hromadný preklad produktov efektívne,

F. Bartoš & M. Janík (Mergado)

Naučte sa prekladať produkty s aplikáciou Mergado Translate a využite ju pri expanzii e‑shopu. Ukážeme si najčastejšie problémy pri hromadných prekladoch a fígle pre zefektívnenie práce.

👉 OTVORTE SI PREZENTÁCIUĽahšie s ňou pochopíte obsah tejto prednášky.

Pokročilé stratégie v Meta kampaniach, J. Synek & Z. Pešička (Taste)

Využite svoje investície do reklám na Facebooku a Instagrame naozaj na maximum. Naučíme vás, ako identifikovať optimálnu výšku ponúk alebo ako celý účet čo najviac automatizovať.

👉 OTVORTE SI PREZENTÁCIUĽahšie s ňou pochopíte obsah tejto prednášky.

Ako JSON/CSV exporty posunú váš eshop na Shoptete na vyšší level,

Jiří Drážný (D2 Solutions)

Načrtneme si nové možnosti v Shoptete ako unikátny model príplatkových služieb k produktom, previazanie produktov a blogových článkov, falošné varianty (tooltipy, zmeny fotiek) či unikátny systém prefarbenia eshopu podľa farby tovaru.

👉 OTVORTE SI PREZENTÁCIUĽahšie s ňou pochopíte obsah tejto prednášky.

Cesta za rumunským úspěchem: Příběh, který změnil naše vnímání expanze,

Petr Miklík (Grizly)

Zistite, ako na výstavbu synchronizácie Shoptet-Shoptet vrátane strojových prekladov, tvorby synchronizácie kategórií, namapovania kurzov a prepočtov.

Panelová diskusia: Ako reagovať na zmeny trhu a budovať prosperujúcu firmu? 

Vypočujte si názory e‑commerce expertov na to, ako vytvoriť úspešný online biznis v roku 2024. Účastníkmi diskusie boli Libor Toporcer, Kamil Pavlíček, Tomáš David, Petr Bureš.

Hlavná časť e‑commerce sezóny sa pomaly blíži. Začnite sa na ňu pripravovať prostredníctvom získavania nových znalostí. Pustite si záznamy z prednášok tohtoročného Mergado Festu a priveďte do svojho obchodu viac zákazníkov ako konkurencia.

Petra Marková

Slovenský trh a ľubozvučnú slovenčinu má v MERGADE na starosti content špecialistka Petra. Textuje, bloguje, prekladá a s vášňou tvorí obsah na sociálne siete. A keď práve nehľadá tie správne slová, venuje svoj čas bytovej džungli, pečeniu, kaviarňam alebo cestovaniu.