5 najčastejších dôvodov, prečo by vaša agentúra mala využívať Mergado

Lukáš Horák
23. 8. 2024
3 minúty čítania

Marketingové agentúry mávajú desiatky klientov a spravujú veľké množstvo kampaní pre tisíce produktov. Nastavovať ich všetky ručne? Utópia. Preto viac ako 150 českých a slovenských agentúr používa Mergado, s ktorým inzerciu nastaví hromadne a automatizovane bez straty času aj peňazí. Poďme sa pozrieť na najčastejšie dôvody, prečo sa agentúram oplatí pravidelne využívať náš editor.

Za Mergado platia v 70 % prípadov majitelia e‑shopov a v 30 % samotné agentúry. Nižšie nájdete všetky výhody práce s týmto nástrojom, ktoré sa vám môžu hodiť pri vysvetľovaní klientovi, prečo je Mergado výhodné a má zmysel zaň platiť.

Hlavné dôvody, prečo sa marketingovej agentúre oplatí používať Mergado

1. Rozšírenie portfólia služieb

  • Vďaka nástroju, ako je Mergado, zrazu neponúkate iba kontrolu zabehnutej inzercie, ale rovno rozšírite služby o celý proces analýzy, napojenia a následnej správy.
  • So znalosťami Mergada získavate možnosť vystaviť tovar klienta nielen na HeurekeGoogle, ale aj na ďalších 650+ portáloch naprieč svetom.
  • Vašou veľkou zbraňou je aj Audit feedu. Jeho pomocou môžete preveriť klientovo portfólio ešte pred začiatkom spolupráce alebo kontrolu stavu dát ponúkať ako službu navyše.
referencia pavlicek

2. Skrátenie čakacej doby 

  • Nemusíte čakať na programátorov. Sami sa nimi stanete, takže zvládnete upravovať produktové dáta, ktoré pre vás doteraz musel preprogramovať interný IT zamestnanec.
  • Nemusíte čakať ani na úpravy od klienta. Aj oni sa jednoducho stanú programátormi, takže si ľahko a rýchlo upravia produktové dáta podľa potreby a vy sa môžete venovať správe inzercie bez zbytočného čakania.
  • S Mergadom pracujete automatizovane. Nemusíte ručne upravovať stovky alebo tisíce produktov zakaždým, keď sa niečo zmení.

3. Získanie kvalitných dát a zvýšenie výkonu

  • Vďaka kvalitným dátam (v prípade, že máte správne vyplnené elementy ako EAN, PRODUCTNAME, CATEGORYTEXT, ale aj obrázky, popisky, parametre, dostupnosť či cenu tovaru) a automatizovanému feed manažmentu dokážete podávať kvalitnejšie výkony v inzercii.
  • Máte prehľad nad dátami, ktoré posielate do inzercie. Ľahko sa na ne môžete pozrieť a segmentovať ich podľa potreby – napríklad podľa sezónnosti, marží alebo aktuálnej marketingovej kampane.
  • Dokážete si tiež skontrolovať, aké dáta do Mergada vkladáte a aké posielate do reklamných portálov.
  • Vďaka kvalitným dátam zvýšite konverzný pomer pri nižších nákladoch.
  • Chcete zacieliť na nových zákazníkov pomocou ďalšieho reklamného portálu? S Mergadom na novom kanáli ľahko vystavíte svoj produktový katalóg.
  • Využitím automatizácie získate viac času na ostatné marketingové aktivity, ako je branding, starostlivosť o zabudnuté kampane, otvorenie nového kanála či preniknutie do nového regiónu.
vodehnal referencia mergado

4. Jednoduchá správa účtu medzi agentúrou a klientom

  • Na jednom účte môže vďaka oprávneniam pracovať viac agentúrnych pracovníkov naraz.
  • Nemôže sa tak stať, že si jeden zamestnanec vezme dovolenku, neodovzdá prácu a celá inzercia prestane fungovať.

5.Bezplatný support, ktorý pomôže s čímkoľvek

  • Kvalitné služby Mergado podpory sú jednou z výhod, ktoré si agentúry najviac chvália.
  • Za tieto služby žiadny klient Mergada neplatí.
  • Mergado organizuje aj bezplatné školenia, ktoré vás s Mergadom a jeho rozširujúcimi aplikáciami ľahko naučia pracovať. Aj týmto spôsobom zlepšíte svoje zručnosti alebo zadarmo zaškolíte nováčikov z vášho tímu.

Mergado prináša agentúrnym pracovníkom každý deň množstvo výhod a umožňuje im nielen zjednodušiť prácu, ale aj osloviť nových zákazníkov. Pridajte sa medzi našich užívateľov. Ešte stále váhate? Zaregistrujte sa na bezplatný call s našim špecialistom, kde vám vysvetlíme, v čom presne Mergado pomôže práve vášmu e‑shopu.

Mohlo by vás zaujímať

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.